SOWIESEO.com helpt jou met die SEO proof teksten

Tekstschrijven is een vak apart.

Dit geldt des te meer voor online teksten, die SEO proof moeten zijn. Oftewel: Google en andere zoekmachines moeten teksten 'goed' vinden, willen ze op een respectabele plek in de zoekresultaten terechtkomen. 

Vroeger was dit een eitje. Gewoonweg een aantal keer jouw belangrijkste zoekterm in de tekst noemen, en klaar was je. 

Dat is nu wel anders. Zoekmachines zijn erg kritisch, en stellen hun eisen om de paar maanden bij. Daarbij weegt veel meer mee dan alleen een zoekwoord een paar keer noemen. Denk aan paginasnelheid, je url-structuur, afbeeldingseigenschappen en de zoekintentie van jouw bezoekers. 

Voor een gemiddelde ondernemer is SEO teksten schrijven niet te doen. 

Niet alleen moet je op de hoogte zijn en blijven van al deze zoekmachineregels, ook moet je überhaupt kunnen schrijven. Dat wil zeggen; foutloze Nederlandse (of Engelse) teksten die de doelgroep aanspreken. Je schrijft immers niet alleen voor Google, maar vooral voor je (potentiële) klanten.  

Laat daarom SOWIESEO.com je helpen met SEO proof copywriting. 

SOWIESEO.com is dagelijks met SEO bezig. Met 10+ jaar ervaring in SEO copywriting en specialistische SEO tools kan ik meer bereiken dan jij, met je hoogstwaarschijnlijk beperkte middelen en tijd. Zo hoef jij niet het wiel opnieuw uit te gaan vinden wat (SEO) tekstschrijven betreft. Je hebt bovendien vast wel iets leukers te doen. 

 

Benieuwd naar wat SOWIESEO kan doen en wat de kosten zullen zijn?

Stuur gelijk een bericht!